‪#‎HMConsciousExclusive‬

0


Миналата седмица с ексклузивно шопинг събитие в H&M бе даден стартът на лимитираната колекция H&M Conscious Exclusive. Отново много звездни гости от модния подиум и шоубизнеса уважиха събитието.

Колекцията тази година беше наистина зашеметяващо красива и изпълнена с романтика!
Това състояние на усещане на модата вече се е превърнало в емблема на марката и е типично за началото на пролетта.

H&M Conscious Exclusive колекцията е създадена изцяло от дизайнерския екип на H&M и за изработката й са използвани материи като органичен памук, органичен лен и коноп, органична коприна, рециклиран полиестер и рециклирана пластмаса, както и иновативни материи, произведени от растителните влакна на сертифициран евкалипт и бамбук.
Роклите и ръчно изработените принтове са заложени в основата на новата колекция Conscious Exclusive за пролет 2015, като всеки един от тези дръзки и елегантни модели е направен от по-устойчиви материи. В отделните артикули се усещат влияния от световната мода, придаващи им модерно звучене – от японските драперии до детайлите в африкански стил. Новото този път са пайетите и мънистата от рециклирани материали, които правят колекцията по-устойчива от всякога.

H&M Conscious Exclusive може да намерите вече и в България – в H&M на бул . Витоша 6 и на онлайн магазина на бранда. Но вече почти цялата колекция е изчерпана!
Селфи с Теди
 РалиДилянкаПреслава и фотографа на снимката Теди 

Кой е любимият ви модел от колекцията?!Харесвате ли дрехи от устойчиви материи!?

 FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.